expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sâmbătă, 24 mai 2014

Grafic Inspecții speciale la clasă - Titularizare 2014

Veste bună! În București, s-a afișat graficul inspecțiilor și probelor orale mai devreme decât era prevăzut în calendar. În acesta puteți regăsi data inspecției, ora, școala/liceul, clasa și titlul lecției. Pentru inspecțiile din celelalte județe, accesați link-ul Inspectoratului corespunzător din partea dreaptă. Good luck!
Grafic - Inspecții speciale la clasă

6 comentarii :

  1. Unde ai gasit aceasta lista? Eu nu am gasit nici pe edu.ro, nici pe site-ul inspectoratului sector 6.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe ismb6.edu.ro, în secțiunea „Noutăți”. E prima. :)

      Ștergere
  2. Norocul celor din Bucuresti ;) In alte judete nu s-a afisat nimic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare tuturor,

    Stie cineva in ce consta proba pentru profil intensiv/bilingv si cum este evaluata in toata schema asta (cu inspectia speciala, cu examenul scris etc)?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna seara. Astazi am avut inspectia speciala, la clasa a IX-a, iar lucrurile au decurs minunat iar eu m-am simtit foarte bine. Aproape uitasem ca sunt la un examen. Mi-a placut foarte mult atmosfera din acel liceu si am vazut ca si sunt doua posturi disponibile. Problema este ca eu am doar Modulul I si as vrea sa stiu daca pot opta pentru un loc la liceu si sa predau doar la clasa a IX-a si a X-a, cat imi permite modulu. Ma gandesc ca nu m-ar fi repartizat sa tin inspectia acolo, daca nu as fi putut preda la liceu.

    Ma poate ajuta cineva cu aceasta informatie? Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună! Teoretic, ar trebui să te lase se predai doar la clasa a IX-a și a X-a. Dar, din ce am văzut eu că se întâmplă pe la ședințele de repartizare, cei care au doar modulul I nu pot lua ore decât la o școală gimnazială. În listele cu posturile didactice disponibile, este precizat doar numărul de ore la o anumită școală/liceu (obligatorii și opționale), nu și clasele. Prin urmare, nici comisia de repartizare nu știe la ce clase te trimite. Poate apar 5 ore libere la un liceu, dar mergi acolo și vezi că titularul vrea clasele de a IX-a și a X-a și ție îți rămân celelalte. După care ar trebui să te întorci la Inspectorat, să le schimbi și tot așa... ar fi o procedură mult prea complicată. În concluzie, cu modulul I, îți vei putea alege doar o școală gimnazială (dacă nu s-a schimbat nimic față de toți anii trecuți, ceea ce e foarte puțin probabil).
      O zi frumoasă!

      Ștergere