expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

miercuri, 21 mai 2014

Validare înscriere - Titularizare 2014

Nu uitați de etapa validării dosarelor de înscriere! Dosarele se validează prin semnătură, la Inspectoratul 6, în perioada 21-23 mai, între orele 9:00-14:00.

7 comentarii :

  1. Draga Ruxi,

    am fost azi la inspectorat si am semnat pt validare.
    DAR nu mi-a putut raspunde nimeni, nici doamna secretara, nici alte persoane, nici candidatii ceilalti (si ei, majoritatea, in primul an cand depun dosarele pt concurs, ca si mine), in ce consta si cum se desfasoara inspectia la clasa:

    1) vom avea de sustinut o lectie, eu asa inteleg. Dar daca listele se afiseaza, sa spunem, luni pe 26, si eu constat ca-s programata marti, pe 27 de exemplu: eu cand apuc sa iau legatura cu scoala, cu profesorul de la clasa respectiva, cand iau manualul ca sa vad ce tip de lectie trebuie sa pregatesc, sa-mi fac plan, materiale didactice, tot?

    2) mai mult, perioada cu inspectiile dureaza, inteleg, pana pe 27 iunie. Cum, cand copiii invata pana pe 15? Ca sa nu mai spun ca, de regula, in ultima saptamana nici nu prea mai sunt copii in scoli... Dar sa zicem! De unde sunt adusi, insa, dupa 15, ca sa stea in clase sa putem noi sa le predam? Cum se face treaba asta?

    I'm really confused. :-(

    Ca sa nu mai spun ca e ciudat ca mergem asa, cu totul in necunoscut... Cand am facut practica pedagogica, am avut intai x ore de asistenta, ne obisnuiam cat de cat cu clasa unde urma sa predam s.a.m.d.. Or aici, din ce inteleg, te poti trezi peste noapte ca te duci la scoala Z, la clasa Y, intri si-ti faci treaba. Nu c-ar fi ceva foarte greu, dar, repet, daca te trezesti ca ai fix a doua zi, cum si cand te pregatesti?

    As always, thank you SO much for your kindness and patience! You're an angel! <3
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,
      Eu sunt intr-o situatie si mai nasoala. Nu am facut NICIO ora de practica. Deci inspectia asta e prima mea experienta de genul, nici nu ma astept sa trec de ea cu bine dar incerc. M-am uitat pe listele de anul trecut si cu toate ca se spunea ca dureaza pana la sfarsitul lunii iunie toti au fost programati in primele 2 saptamani. :/
      Si eu am aceleasi nelamuriri(+multe altele)

      Ștergere
  2. pentru absolventii modulului psihopedagogic, dosarele se valideaza intre 14-16 iulie?

    RăspundețiȘtergere
  3. pentru Anonim: da, asa am inteles si eu...

    pentru Sayu-chan: Da, I feel you... mie mi se pare o aiureala imensa totul. Sunt trista si descurajata. Dar o iau ca pe-o experienta... >:D< merita sa treci si prin asta. Macar te mai inteleptesti! Sunt alaturi dei tine, Sayu-chan!

    P.S. practica pedagogica oricum nu ajuta pentru viata reala! So don't worry, n-ai pierdut nimic... :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Stie cineva unde o sa se afiseze lista cu scolile unde trebuie sa avem inspectia la clasa si cand? Eu am fost astazi la validare si mi-au spus ca o sa se afiseze chiar de azi, dar nu am gasit nimic pe edu.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Listele ar trebui afișate la Inspectoratul 6 (pentru limba engleză) și pe site-ul Inspectoratului, www.ismb6.edu.ro. Însă, în calendarul titularizării, scrie că listele vor fi afișate luni, pe 26 mai. So... cred că mai e puțin de așteptat.

      Ștergere
  5. Nu or sa fie afisate la inspectorat. Am intrebat-o pe dna secretar cand am semnat pt validare si mi-a spus ca nu ei or sa se ocupe de afisat, ci sa ne uitam pe edu.ro.

    Ruxi, cum se desfasoara inspectia la clasa? Cum facem rost din timp de manual ca sa putem pregati lectia?

    Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere