expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 10 iunie 2014

Inspecții Titularizare 2014

Dragi examinați, cum au fost inspecțiile până acum? :) Ar fi utile câteva impresii, în special pentru cei care nu le-au susținut încă. Thanks, have a nice day!

4 comentarii :

  1. Eu am predat la o clasă de a VIII-a (intensiv) - copiii erau foarte plictisiți și fără viață și se gândeau cum să fie cât mai repede în vacanță. Am nimerit și în ultima lor oră de engleză. Însă metodista mi-a dat nota maximă și am primit aprecieri pentru realizarea planului de lecție și a tututor materialelor create și utilizate la clasă.

    RăspundețiȘtergere
  2. La clasa a V-a pe care am avut-o eu copiii au fost chiar entuziasti si foarte activi. E adevarat ca m-a ajutat si tema lectiei (Fun with science din WOW) pentru ca am putut sa abordez interactiv lectia. Dintre lucrurile pe care le-a apreciat metodista, cred ca e util sa mentionez faptul ca am mers dincolo de manual, ca am redus teacher talking time, ca am avut pair si group work bine realizate, ca am avut materiale care i-au atras pe copii si au permis communicative activities. Din ce am concluzionat eu, la inspectie nu vor sa vada o lectie obisnuita pe care am face-o zilnic, ci din contra, ceva deosebit si atractiv. Succes celor care mai au de sustinut inspectii si sper ca ce am scris sa fie util cuiva 😊

    RăspundețiȘtergere
  3. I had the pleasure to teach tenth graders and I was in "English Heaven". They were enthusiastic, receptive, very interested and motivated. We all worked as a team and at the end of the lesson I got the maximum points for my approach. Thanks again to the teachers and the students who made this possible for me. I wish the best of luck to all fellow teachers about to have this oral exam. My final advice to them: organize well and have fun!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am predat la clasa a 8-a, la o clasa destul de slabuta. Din 30 de elevi doar 7 stiau engleza, dar a fost bine. Toata lumea a vorbit, a raspuns, a fost implicata :) Am adus eu fise de lucru pentru a avea o ora cat mai diversificata, nu am vrut sa lucrez cu manualul. Totul a fost foarte bine, am primit nota maxima si aprecieri din partea doamnei inspectoare si a doamnei profesoare. A fost o experienta foarte placuta! Emotiile dispar in primele 5 minute de stat in fata clasei :)) Am intampinat si un moment de "criza" in care am decis sa mut cativa elevi prin clasa, nu pentru ca deranjau ora, ci pentru ca nu isi faceau treaba. Am fost infromata ca decizia a fost foarte buna.

    RăspundețiȘtergere